top of page
Image by Friso Baaij
DBUU-ROND+line.png

De enige echte kerst Domtoren
voor in de boom!

...of voor eronder!

Utrecht kan de boom in

Tijdens de langzame uren van mijn verlof wilde ik het huis in gezellige kerstsferen brengen. Hoe kon ik mijn Utrechtse lief nu beter verrassen dan met hét stadsicoon in onze stervende kerstplant? Stad zocht ik af, nergens was de kerstbal te vinden die ik zocht. Toen ik ’s avonds mijn mislukte missie uit de doeken deed, was het al gauw besloten. Als dit nog niet bestaat, dan moet het ontworpen worden.

Een paar weken van ongeloof en verder onderzoek volgden, maar deze ‘bal’ was écht nergens te vinden. De baby kwam, de nachten werden kort, de lente brak aan en de zoektocht naar een kerstballenfabrikant werd in gang gezet. In het diepste geheim presenteerden we ons ontwerp en korte tijd later werd de mal vervaardigd. Ons eerste sample was onderweg.

Toen we dit op een zomeravond binnenkregen, terwijl we één van onze vriendinnen te eten hadden, konden we ons enthousiasme niet indammen. We vertelden haar het verhaal en presenteerden haar ons eerste ornament. “Oh, wat leuk” zei ze.  “Is het een duiventil? Mijn vader had vroeger ook duiven”. Zij komt uit Amsterdam, misschien heeft dat er iets mee te maken.

Één ding was zeker. Het ontwerp was nog niet perfect. Na een nieuwe selectie procedure van leveranciers die beter aan onze wensen konden voldoen, hebben we een nieuwe mal laten maken. Speels, gezellig, Kerst, glitters. Dit is de Dom zoals we hem altijd bij ons willen hebben. Dit is de Dom zoals we van hem houden. De enige échte Kerst Domtoren. In de boom. Óf eronder.

Wij zijn Mick & Lisa, een stel uit Utrecht. Altijd op zoek naar wat we willen. Wie niet?

De ballen!

Mick, Lisa, Tobi en Lenni

  • Facebook
  • Instagram
Image by Kieran White
Bestel de ballen uit Utrecht
Anchor 1

Contact

We horen graag van je!

Bedankt!